Priser og vilkår - yoga

PRISER

Følgende priser er gældende per 1. januar 2021. Alle priser er i DKK.

Alle yogaklasser er for alle. Erfaring, alder, smidighed, god form er ikke afgørende. Der er plads til alle, og du er med på lige præcist det niveau og i det omfang, der passer til dig og din krop og sind. Deltagelse i yoga hos yoga-treat.dk er på eget ansvar og du skal derfor være opmærksom på at lytte til din krop og mærke efter om øvelserne er gode for dig.

  • Enkelt klasse, online: 65,- per gang
  • Klippekort til 5 timer, online*: 300,-
  • Klippekort til 10 timer, online*: 500,-
  • Klippekort til 20 timer, online*: 800,-
  • Forløb/Lukket hold/event**: Se pris for det enkelte forløb eller event
  • Individuel time, events, workshops, firma forløb samt indslag til polterabend eller firma-arrangement – kontakt for nærmere information.
  • Priser for rejser og retreats – se det enkelte retreat/rejse for nærmere information.

Jeg tilbyder både “drop-in” klasser/enkelt klasser, forløb, workshops, events, retreats og firmaforløb.

Du kan dermed tilpasse din yogapraksis, lige som det passer dig bedst.

‘* Klippekort på 5 klasser er gyldigt i seks måneder fra købsdato og kan anvendes til enkelt/drop-in klasser. Klippekort på 10 og 20 klasser er gyldigt i 12 måneder fra købsdato og kan anvendes til enkelt/drop-in klasser. Klippekortet er personligt og kan ikke deles med andre. Klippekortet kan ikke sættes i bero eller forlænges. Online klasser fortsætter også efter covid-19 nedlukning.

‘** Deltagelse i forløb og lukkede hold (private), events sker ved direkte tilmelding jf. nedenfor. Der vil være angivet en sidste frist for tilmelding for det enkelte forløb/event. Ved forløb betales det samlede beløb ved tilmelding med mindre andet er angivet.

TILMELDING, BETALING og AFBUD

Tilmelding og betaling sker altid via booking siden. Tilmelding er senest én time før klasse start.

Afmelding / afbud til klasser skal ske senest 12 timer før start. Ved afbud senere end 12 timer før, trækkes et klip/betaling for enkelt klasse og beløb refunderes ikke. For events og arrangementer kan der være særlige vilkår. Afmelding / Afbud sker via bookingsiden. 

Interesseret i et forløb i Din virksomhed?

Jeg skræddersyer et forløb, der passer til det behov, du/I har.

Det kunne eksempelvis være 8 gange med yin yoga med fokus på at finde ro og balance i krop og sind med henblik på at reducere stress i en travl hverdag.

Kontakt mig for nærmere information om muligheder.

JA TAK!

Jeg vil gerne modtage

særlige fordele og tilbud

Fantastisk! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet

Der opstod en fejl da vi behandlede din tilmelding

Jeg giver samtykke til indsamling og behandling af mine personoplysninger. Samtidig giver jeg samtykke til at modtage nyhedsbreve og markedsføring fra Yoga-treat.dk.