Vi tilbyder følgende yogahold og forløb

Yin Yoga

Yin yoga er en stille yogaform. Øvelserne foregår i et langsomt tempo, oftest liggende eller siddende. Yin yoga er rigtig godt til at reducere stress, idet fokus er på det parasympatiske nervesystem. Der er fokus på lange stræk og afspænding. Musklerne er afspændte i yinstillinger og du strækker bindevæv, styrker leddene og lader tyngdekraften og roen i din vejrtrækning skabe både eftergivenhed og stilhed i både krop og sind. De lange stræk holdes ofte i 3-5 minutter ad gangen.

Vinyasa yoga

I flow yoga anvendes åndedrættet centralt til at skabe flow imellem og igennem øvelserne, vi bevæger os dermed i takt til vores åndedræt og transitionerne mellem stillingerne er i fokus. I vinyasa klasserne kan du forvente en tilpas blanding mellem styrke og balance, mellem "doing" og "being" og en meditativ praksis bygget op omkring åndedrættet.

Hatha yoga

I hatha yoga udføres én stilling ad gangen. En hatha klasse er ikke så udholdenhedskrævende som eksempelvis en flow klasse, hvor stillinger sammensættes til en serie af øvelser.
Du får tid til at "komme dig" imellem stillingerne og du får tid til at udføre dine stillinger mere dybdegående og med fokus på alignment.

Restorativ yoga

Restorativ yoga er en meget blid yogaform, som er særlig velegnet til at give krop og sind en pause. Det handler om at tage tid til stilhed og til bare at være - alt sammen for at fremme vores helbred, velvære og afslapning.
Kroppen støttes i strækkene i siddende og liggende stillinger af puder, tæpper og klodser på en måde, så kroppen fuldstændig afspændes og kan give slip på spændinger.
Øvelserne holdes ofte i 5-10 min ad gangen.

Morgenyoga på stranden

Fra forår og ind i sensommeren afholdes morgenyoga på den dejlige sandstrand i Solrød og rundt omkring på Sjælland.
Klasserne vil ofte være yin/hatha og invitere til en også sanselig oplevelse i at være i naturen og høre havets brusen.
Afslutningsvist er der havbad for dem, der ønsker.

Fra marts måned er der strandyoga med gå eller løbetur først.
Gåtur/løbetur kan udelades 🙂

Yoga for "stive" mænd og kvinder

Har du aldrig dyrket yoga før og tænker du at du har behov for en blid opstart og guidance ind i hvordan du også kan opnå større fleksibilitet og smidighed samtidig med at du giver dig tid og ro til fordybelse, så er dette forløb skræddersyet til dig.
Forløbet er en kombination af yin og hatha og du vil opleve og mærke en udvikling fra gang til gang.
Hold øje med bookingsiden for hvornår næste forløb starter.

JA TAK!

Jeg vil selvfølgelig gerne modtage nyheder med særlige fordele

"Har haft en skøn uge med dejlig og forskellig yoga - du er god til at forklare og dejligt at du også viser alternativer i stillinger der er udfordrende."
Meditation. Nærvær og tilstedeværelse
Deltager i uge forløb (blanding af vinyasa og yin)

Sådan opbygger vi ofte vores yogaklasser

Satsang
1

I den første del af klassen “lander vi på måtten”. Der vil være en introduktion til dagens klasse og en kortere meditation 

Asanas
11

Der vil være en preopvarmning og dernæst yoga asanas (øvelser) der passer klassens “type” (eks. yin, hatha, flow)

Savasana
51

Afslutningsvist vil der være en dybdeafspænding og evt. en kortere meditation.

I Savasana får dagens klasse lov til at manifestere sig.

JA TAK!

Jeg vil gerne modtage

særlige fordele og tilbud

Fantastisk! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet

Der opstod en fejl da vi behandlede din tilmelding

Jeg giver samtykke til indsamling og behandling af mine personoplysninger. Samtidig giver jeg samtykke til at modtage nyhedsbreve og markedsføring fra Yoga-treat.dk.