En drøm bliver virkelig..

En stille morgen mellem jul og nytår i 2019 besluttede jeg at nu skulle det være… 

Jeg har i mange år haft en drøm om at fordybe mig yderligere i yoga; At udforske forbindelsen og sammenhængen mellem krop og sind. At komme dybere og længere ind. At forstå det bagvedliggende og det, der gør at yoga er så meget mere end øvelser (asanas). At yoga er en livsstil og en måde at møde verden på.

Jeg elsker at “være på måtten” både i min egen praksis, men også som underviser. Det giver mig en meget stor glæde at kunne hjælpe til velvære og balance hos dem, der deltager i mine klasser og forløb.

Jeg ligger stor vægt på den samlede oplevelse i en yoga klasse. Stemning og omgivelser betyder meget for mødet og mulighed for tilstedeværelse i en yogaklasse.

Slut 2020 etablerede jeg min “virksomhed” Yoga-treat.dk. Navnet er et udtryk for min vision som formidler af yoga: at enhver deltager i mine klasser oplever og mærker det som en “forkælelse” og så rummer navnet drømmen om at skabe helhedsoplevelser omkring yoga.

I løbet af 2020 har jeg gennemført 200 timers Yoga Alliance certificeret uddannelse i vinyasa yoga, yin yoga, meditation og mindfulness, anatomi, yoga filosofi samt ancient thai massage. Uddannelsen er taget hos Lago Cph. 

Yderligere har jeg suppleret mine kompetencer med uddannelse i restorativ yoga (25 timers videregående Yoga Alliance efteruddannelse).

Min profil hos Yoga Alliance kan ses her: Yoga Alliance 

Velkommen til Yoga-treat – jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Hilsen Lotte Højbo Liebst

Lotte Højbo Liebst - indehaver af yoga-treat.dk

Deltagere udtaler..

Samlet oplevelse

"Har haft en skøn uge med dejlig og forskellig yoga - du er god til at forklare og dejligt at du også viser alternativer i stillinger der er udfordrende."

Stemmeføring

"Du har en behagelig yoga stemme."

"Keep up the good work👍 Ku rigtig godt lide din tone og stemmeføring. Følte mig godt guidet."

Vejledning i timerne

"Du forklarer øvelserne meget visuelt."

"Super gode klasser, dejlig rolig stemmeføring og forklarende."

Personlighed

"Du har en dejlig rolig stemme og ved hvad du gør. Som førstegangs-udøver var det perfekt afstemt. Også dejligt med lidt snik-snak indimellem, som der ville være i en sal. Fx da din nakke sagde lyde :)."

Stemning

"Du er dygtig og har en beroligende stemme."

"Du gør det fantastisk ❤️ Du er rolig, har skønne rolige og hyggelige omgivelser, taler dejligt tydeligt og forklarer øvelserne godt."

Yin / Yang

"Har nydt alle ugens hold. Specielt flow yoga igår. Det sætter god varme i kroppen."

"Det var en sej time i går, de lange seje stræk gjorde godt i min krop, kan mærkes i dag, på den gode måde."

100% af deltagere, der har deltaget i undervisning og har svaret på spørgsmålet om de vil anbefale mig som underviser, svarer JA
0

JA TAK!

Jeg vil gerne modtage

særlige fordele og tilbud

Fantastisk! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet

Der opstod en fejl da vi behandlede din tilmelding

Jeg giver samtykke til indsamling og behandling af mine personoplysninger. Samtidig giver jeg samtykke til at modtage nyhedsbreve og markedsføring fra Yoga-treat.dk.