Privatlivs- og persondatapolitik

Behandling af personoplysninger

Yoga-Treat.dk er underlagt den til enhver tid gældende danske persondatalovgivning. I medfør heraf er Yoga-Treat.dk A/S v. Højbo Gruppen (“Yoga-Treat.dk”), CVR.nr. 42018236, Rylevej 7, 2680 Solrød Strand dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om kunder og besøgende på hjemmesiden https://yoga-treat.dk.

Indsamling af personoplysninger

Yoga-Treat.dk indsamler, lagrer og behandler personoplysninger om dig i forbindelse med at du anvender vores hjemmeside www.yoga-treat.dk. Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personoplysninger om dig. Disse personoplysninger vil ofte være navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

I forbindelse med afgivelse af oplysninger, vil det altid fremgå, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Oplysningerne indsamles som udgangspunkt direkte fra dig, men vi kan også modtage oplysninger fra andre kilder, herunder hvis tredjepart oplyser herom i forbindelse med køb af gavekort eller lignende.

Hvorfor behandler Yoga-Treat.dk dine personoplysninger?

Yoga-Treat.dk behandler personoplysninger om dig til følgende formål:

BOOKING AF KLASSER, EVENTS OG WORKSHOPS

Med henblik på at gennemføre reservationer og køb, som du afgiver i Yoga-Treat.dks bookingsystem, drevet af Terapeutbooking (https://terapeutbooking.dk/), behandler Yoga-Treat.dk oplysninger om dig til brug for opfyldelse af aftalen, eksempelvis beder vi om din e-mailadresse, så vi kan sende dig en bekræftelse og en kvittering på dit køb og dine reservationer.

GENNEMFØRELSE AF ORDRE I WEBSHOP

Med henblik på at gennemføre og levere ordrer, som du afgiver i Yoga-Treat.dks webshop, behandler Yoga-Treat.dk oplysninger om dig til brug for opfyldelse af aftalen, eksempelvis beder vi om din e-mailadresse, så vi kan sende dig en bekræftelse og en kvittering på dit køb.

ANVENDELSE AF KONTAKTFORMULAR OG/ELLER FORESPØRGSLER OM PRODUKTER/SERVICES

Med henblik på at svare på forespørgsler, som du afgiver i forbindelse med anvendelse af kontaktformular på hjemmeside eller ved anvendelse af e-mail adresse.

BETALINGSOPLYSNINGER

Alle betalingstransaktioner foretaget på hjemmesiden behandles af en tredjeparts betalingsprocessor, EasyPay/Stripe, udbudt som en del af service hos Terapeutbooking (https://terapeutbooking.dk/). Du deler dine betalingsoplysninger med Terapeutbooking/EasyPay  Yoga-Treat.dk opbevarer ikke dine betalingsoplysninger, men har adgang til visse dele af betalingsinformationen, således at vi kan afbooke/afmelde dig fra klasser/events.

MARKEDSFØRING OG NYHEDSBREVE

Du kan valgfrit få din e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Yoga-Treat.dk, så du løbende kan modtage nyheder og anden information. Hvis du har afgivet dit samtykke til at modtage markedsføring og nyhedsbreve, vil Yoga-Treat.dk behandle dine personoplysninger til fremsendelse af nyhedsbreve/markedsføring via e-mail, annoncer og sms fra Yoga-Treat.dk med bl.a. aktuelle tilbud, informationer om arrangementer og nyheder hos Yoga-Treat.dk. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mails, nyhedsbreve og markedsføring, kan du framelde dig ved at benytte afmeldingslinket i nyhedsbrevet/henvendelsen eller ved at rette henvendelse pr. mail til lotte@yoga-treat.dk.

Vi indsamler og behandler også dine købsoplysninger og adfærdsoplysninger indsamlet via brug af cookies og lignende teknologier, såsom pixels, tags og andre identifikatorer, for at huske dine præferencer, for at forstå hvordan vores hjemmeside bliver brugt og for at tilpasse vores ny-hedsbreve/markedsføring.

Vi gør opmærksom på, at brug af personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, hvis du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke.

DELTAGELSE I KONKURRENCER

Yoga-Treat.dk indsamler oplysninger om dig i forbindelse med din deltagelse i konkurrencer og lignende aktiviteter.

KUNDESERVICE OG KOMMUNIKATION

Når du henvender dig til kundeservice eller kommunikerer med os i anden sammenhæng, indsamler og behandler vi de oplysninger, som du afgiver med henblik på at behandle dine henvendelser. Vi opfordrer dig til ikke at afgive følsomme personoplysninger (fx helbredsoplysninger) til os, medmindre det er strengt nødvendigt for behandlingen af din henvendelse. Hvis du vælger at fremsende følsomme oplysninger til os via e-mail, bør det alene ske i krypteret form.

RETARTETING

Vores websites anvender retargeting-teknologier. Dette giver os mulighed for at annoncere direkte til vores besøgende på andre websteder. På baggrund af interesse ved besøg på vores website mener vi, at visningen af personlig, interessebaseret annoncering er mere interessant for vores kunder end annoncer, der ikke har en personlig forbindelse.

Vi arbejder også sammen med partnere, der bruger sporingsteknologier, til at vise annoncer på vores vegne digitalt. Disse partnere kan indsamle oplysninger om dine besøg på vores digitale løsninger og din interaktion med vores kommunikation, herunder annoncer.

Retargeting-teknologier analyserer dine cookies og viser annoncer baseret på din tidligere netadfærd. For yderligere oplysninger om cookies henvises der til afsnit senere i denne privatlivspolitik.

ANDRE FORMÅL

Ud over ovenstående formål kan Yoga-Treat.dk ligeledes behandle dine personoplysninger på grundlag af Yoga-Treat.dks legitime interesser i at foretage anden markedsføring, evaluere og udvikle vores produkter og services samt udarbejde statistik og analyser samt med henblik på at opfylde lovkrav eller for at fastlægge, gøre gældende eller forsvare retskrav.

Hvem deler Yoga-Treat.dk dine personoplysninger med?

Yoga-Treat.dk videregiver ikke dine personoplysninger til tredjeparter uden din tilladelse. Videregivelse kan dog ske, hvis videregivelsen er nødvendig til opfyldelse af en aftale, som du er part i, eksempelvis til transportører i forbindelse med levering af ordrer.

Under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen kan det dog være nødvendigt at videregive personoplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Yoga-Treat.dk overlader i visse tilfælde dine personoplysninger til Yoga-Treat.dks samarbejdspartnere og leverandører, som leverer ydelser på Yoga-Treat.dks vegne, f.eks. undervisning, med-værter, fakturering, salg, markedsføring, IT-support, reklame, analyse, undersøgelser, produktsupport, forsendelse og levering af ordrer, dataopbevaring, validering, sikkerhed, forebyggelse af svindel, behandling af betalinger og juridiske ydelser. Disse leverandører behandler alene personoplysningerne på Yoga-Treat.dks vegne og i overensstemmelse med Yoga-Treat.dks instruks og kan således ikke behandle personoplysninger til egne formål.

Visse af Yoga-Treat.dks leverandører, som behandler personoplysninger på vegne af Yoga-Treat.dk er etableret udenfor EU/EØS (Eks. Mailchimp og Google). Vi overlader dog kun personoplysninger til leverandører, som kan stille fornødne garantier for et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse. Dine personoplysninger bliver derfor kun overladt til en modtager udenfor EU/EØS, hvis modtageren er certificeret under US-EU Privacy Shield Framework (kun USA) eller på baggrund af Standard Contractual Clauses (SCC), eller hvis vi har indgået en Standardkontrakt godkendt af EU Kommissionen med den pågældende.

Cookies

Vi benytter cookies på vores hjemmeside. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din internetbrowser og registrerer dig som bruger.

Cookies kan bruges til følgende formål:

  • Til at forbedre hjemmesidens brugervenlighed og personliggøre hjemmesiden til dig.
  • Til at analysere brugen af vores hjemmeside og indsamle statistik om besøgende.
  • Til administration af hjemmesiden og muliggøre brug af de funktioner, der er forbundet med e-handel.
  • Til at målrette reklamekampagner fra os og tredjeparter.

Når du bruger vores hjemmeside, samtykker du i vores brug af cookies.

Læs mere om vores brug af cookies i vores cookiepolitik.

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet til Yoga-Treat.dk. Vi vil herefter slette personoplysningerne, medmindre de indgår i et legitimt grundlag (eksempelvis fakturaer etc). Tilbagekaldelse af samtykke kan dog medføre, at det ikke længere vil være muligt for os at tilbyde samme produkter og services til dig.

Tilbagekaldelse af samtykke til vores nyhedsbrev/markedsføring kan ske via afmeldingslink direkte i henvendelsen.

Opbevaring af personoplysninger

Yoga-Treat.dk bestræber sig på at ajourføre de opbevarede oplysninger, så personoplysningerne til enhver tid er korrekte.

Dine personoplysninger vil blive slettet, når det ikke længere er nødvendigt for Yoga-Treat.dk, at behandle eller opbevare dem til brug for ovenstående formål eller på grundlag af andet legitimt formål, herunder på grundlag af gældende lovgivning eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares. I udgangspunktet slettes profiler oprettet via Terapeutbooking 12 måneder efter den seneste aktivitet på “kontoen”.

Yoga-Treat.dk gemmer ikke navne og e-mail adresser på brugere, der har deltaget i eksempelvis konkurrencer, efter konkurrencen er afsluttet, medmindre disse brugere har givet samtykke til behandling af deres personoplysninger til andre formål, såsom modtagelse af vores nyhedsbreve.

Oplysningerne kan også blive opbevaret i længere tid i anonymiseret form, dvs. det ikke længere vil være muligt at forbinde oplysningerne til dig.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger Yoga-Treat.dk behandler om dig, og til hvilket formål oplysningerne behandles. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles, herunder til profilering og ret til at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen eller kræve begrænsning af behandlingen.

Herudover har du i visse tilfælde ret til at få udleveret de personoplysninger, som du har afgivet til Yoga-Treat.dk, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Du har ligeledes ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles med henblik på direkte markedsføring, herunder profilering.

Hvis du ønsker at udøve en af disse rettigheder, kan du rette henvendelse til:

Yoga-Treat.dk
Rylevej 7
2680 Solrød Strand
E-mail: lotte @ yoga-treat.dk
Telefon: +45 61707052

Sikkerhed

Det er vigtigt for Yoga-Treat.dk, at dine personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til alle registrerede brugerdata på yoga-treat.dk er begrænset til betroede medarbejdere hos Yoga-Treat.dk, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at oplysninger om vores brugere håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til brugerens rettigheder.

Det er dog desværre ikke muligt at garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via Internettet. Når data sendes og opbevares elektronisk, er der altid en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til beskyttede data, før de når vores servere. Så selvom Yoga-Treat.dk forsøger at beskytte dine personoplysninger på bedste vis, kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af nogen information. Du sender altså dine data på eget ansvar.

Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personoplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personoplysninger samt andre relevante politikker.

Ændringer i persondatapolitikken

Hvis vi beslutter at ændre indholdet i denne persondatapolitik, vil vi om nødvendigt kontakte dig på den e-mailadresse, du har oplyst til os. Vi vil desuden gøre opmærksom på eventuelle ændringer på vores hjemmeside og anbringe den nye politik på hjemmesiden for til enhver tid at holde dig orienteret om den seneste udgave. Datoen for persondatapolitikken vil fremgå nederst på siden.

Hvis du ikke kan acceptere den reviderede persondatapolitik, skal du ophøre med at bruge vores hjemmeside og de tilknyttede funktioner, mv. Hvis du fortsætter din brug af hjemmesiden, udgør det samtidig en accept af den reviderede persondatapolitik, medmindre vores ændringer kræver dit udtrykkelige samtykke.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til eller ønsker at klage over behandlingen af personoplysninger, kan du altid kontakte Yoga-Treat.dk som angivet ovenfor under Dine Rettigheder. Du kan også rette henvendelse til Datatilsynet.

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K

—-

Senest opdateret 05.02.21

JA TAK!

Jeg vil gerne modtage

særlige fordele og tilbud

Fantastisk! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet

Der opstod en fejl da vi behandlede din tilmelding

Jeg giver samtykke til indsamling og behandling af mine personoplysninger. Samtidig giver jeg samtykke til at modtage nyhedsbreve og markedsføring fra Yoga-treat.dk.